Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Χειροτέχνικα 2013


Εσύ πόσα δωρεάν σεμινάρια και παρουσιάσεις μπορείς να παρακολουθήσεις μέσα σε 3 ημέρες; Μόλις ανακοινώθηκε το πρόγραμμα με τις παρουσιάσεις της φετινής Χειροτέχνικα και είμαστε πολύ χαρούμενες γιατί φέτος θα φιλοξενήσουμε στην έκθεσή μας εργαστήρια και παρουσιάσεις από μια μεγάλη γκάμα θεμάτων του χειροποίητου, αλλά θα έχουμε και happenings με πολλές εκπλήξεις. Ευχόμαστε να τα απολαύσεις όλα αυτά από κοντά!

Μία σειρά εργαστηρίων και παρουσιάσεων έρχονται να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα της 3ης Χειροτέχνικα, καλύπτοντας όλα τα είδη χειροτεχνίας! Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μόδας με δημιουργίες από τα υφάσματα του καταστήματος Fash­ion Ερωτόκριτος, αλλά και επίδειξη με πλεκτά από το ολοκαίνουργιο περιοδικό Plexis!

Παράλληλα, το Σάββατο 2/11 στην έκθεση θα φιλοξενηθεί και η συνάντηση Stitch and Bitch για τους λάτρεις του πλεξίματος, δίνοντας τους την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και τεχνικές. Φέρε τις βελόνες σου και έλα να πλέξουμε παρέα!

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σημαντικοί εκπρόσωποι της ελληνικής αγοράς του DIY θα παρουσιάσουν σε όλους εμάς έξυπνες και πρωτότυπες τεχνικές, όπως πως να μετατρέψεις τα παλιά σου ρούχα σε νέα, να δημιουργήσεις κούκλες από χαρτί, χριστουγεννιάτικα στολίδια, διακοσμητικά είδη και ρούχα, να καλλιεργήσετε στο σπίτι σας, αλλά και να φτιάξεις δικά σου καλλυντικά και πολλά άλλα!

Από τις παρουσιάσεις φέτος δε θα λείψουν και οι πολύ χρήσιμες θεματικές σχετικά με το πως να προωθήσεις τη δουλειά σου στο εξωτερικό, μέσα από την πλατφόρμα του www.DaWanda.com, αλλά και πως να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση.


Δες το αναλυτικό πρόγραμμα της Χειροτέχνικα στο www.xeirotexnika.gr/πρόγραμμα

(Πηγή: www.ftiaxto.gr)

2 σχόλια:

  1. Όμορφη εκδήλωση που σίγουρα θα παραβρεθούμε.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ!..μακάρι να ήμουν μαζί σας. Θέλω να γραφτώ σε γκρουπ επι πληρωμή εδώ στη Θεσσαλονίκη για πλέξιμο που άρχισα και δυσκολεύομαι σε σημεία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή