Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Τσάντα από πετσέτα θαλάσσης!




Εάν έχεις διάφορες πετσέτες που κάπως έχουν φθαρεί, αλλά δεν θέλεις με τίποτα να τις πετάξεις, τότε εμείς σου έχουμε τη λύση που βρήκαμε στο www.craftaholicsanonymous.net. Μπορείς εύκολα και γρήγορα να τις μετατρέψεις σε τσάντες σακίδια για τη θάλασσα για μικρούς και μεγάλους! Δες πως!

Με αυτό το project και βρίσκεις έναν έξυπνο τρόπο να εκμεταλλευτείς τις πετσέτες σου, αλλά και έναν διασκεδαστικό τρόπο για να πείσεις τα πιτσιρίκια σου να κουβαλάνε τη δική τους πετσέτα στη θάλασσα! Μετατρέποντάς τη σε τσάντα σακίδιο! Και όλα αυτά σε 30 λεπτά!

Τα υλικά που θα χρειαστείς για αυτή την έξυπνη κατασκευή είναι:

- Μια πετσέτα χεριών
- Μια πετσέτα σώματος
- Ένα μέτρο βαμβακερές ράντες για τη τσάντα (δες φωτογραφία)
- Βασικά υλικά ραπτικής (καρφίτσες κτλ)
- Ραπτομηχανή ή βελόνα και κλωστή

Στη συνέχεια το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακολουθήσεις πιστά τις πολύ πολύ αναλυτικές φωτο-οδηγίες που θα βρεις στο www.craftaholicsanonymous.net για να συναρμολογήσεις τα κομμάτια.

Μάλιστα στο τέλος του project θα βρεις και οδηγίες για το πως να διπλώνεις την πετσέτα και να την βάζεις μέσα στην ενσωματωμένη θήκη της για να μετατρέπεται εύκολα σε τσάντα πλάτης! Καλές βουτιές!

(Πηγή: www.ftiaxto.gr)

3 σχόλια:

  1. Είναι πολύ όμορφη κατασκευή
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια ιδέα και απίστευτα χρήσιμη!!! Να είσαι καλά Ελενά μου κι ευχαριστούμε πολύ!!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απίστευτο!!!!θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε!!!!!!!!! Έχω βάλει αυτή την τσάντα θαλάσσησ https://www.bedandbath.gr/diafora/tsantes-thalassis/ στο μάτι, μήπως έχεις καποιο diy σχέδιο να μας δείξεις για να την κάνουμε ίδια;;θα περιμένω απάντησή σου με ανυπομονησία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή