Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Καρναβάλι Ξάνθης 2013


Έτσι γλεντάμε κι ας λεν ότι χρωστάμε!


Το πρόγραμμα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2013, οι εκδηλώσεις, οι συναυλίες, όλα τα δρώμενα καθώς και οι πληροφορίες για τους συλλόγους, είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.carnivalx.gr/

"Σε μια πραγματικά δύσκολη περίοδο που όλοι βιώνουμε, είναι επιτακτική η ανάγκη για μια πνοή αισιοδοξίας και ελπίδας, για περισσότερο χαμόγελο στην ζωή μας.Μέσω της τέχνης και του πολιτισμού, μέσα από τις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές, το καρναβάλι έρχεται να δώσει λίγο χρώμα και μια νότα χαράς στην δύσκολη καθημερινότητά μας.

Το Ξανθιώτικο Καρναβάλι, με αυτή την άλλη φιλοσοφία που έχει επιβάλλει στο διάβα του χρόνου, της ελεύθερης έκφρασης, της συνύπαρξης και της δημιουργίας θα ικανοποιήσει όλων των ειδών τα γούστα.

Η Ξάνθη, η πόλη με τα χίλια χρώματα, αντιστέκεται φίλοι μου και μένει ζωντανή, ενώ οι πολίτες αυτού του τόπου έχουν αποδείξει περίτρανα ότι στα δύσκολα, ξέρουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να κερδίζουν τις εντυπώσεις."

Μιχαήλ Χ. Στυλιανίδης (Δήμαρχος Ξάνθης)

(Πηγή: www.carnivalx.gr)

2 σχόλια:

  1. Ας διασκεδάσουμε λίγο αυτή την εποχή και ας ξεχάσουμε τα προβλήματα.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ομορφη εποχη η αποκριες εμεις διασκεδαζαμε καθε χρονο στο Ρεντι αλλα απο περυσι το καταπιε η κριση και φετος δεν ξερουμε αν θα γινει δυστυχως!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή