Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Φεστιβάλ για τη γυναίκα


Στον πολυχώρο Pure Bliss στις 8 και 9 Μαρτίου που διοργανώνεται το 3ο Φεστιβάλ για τη γυναίκα.
Δύο ημέρες αφιερωμένες στη θηλυκή ενέργεια και την πραγματικότητα της ύπαρξής της. «Live your soul, not a role…» είναι το μότο μας και ως υποστηρικτές της αυθεντικότητας θέλουμε να ακολουθήσουμε τα μονοπάτια αυτά που θα μας οδηγήσουν στην ανακάλυψη της δικής μας ταυτότητας ως οντότητες, γυναίκες.



Στο διήμερο αυτό θα ακολουθήσουν ομιλίες με διαδραστικό χαρακτήρα, περιποίηση – ομορφιά, παιχνίδια που θα μας κάνουν να ανακαλύψουμε κάτι παραπάνω για τη θηλυκή μας πλευρά και τρόπους να ξεμπλοκάρουμε τα κανάλια επικοινωνίας μας. Ετοιμαστείτε να πάρετε μέρος σε ένα άκρως χοροθεραπευτικό χορό , κινηθείτε στο χώρο σαν 6 μηνών έγκυος (άν δεν είστε) κάνοντας γιόγκα εγκυμοσύνης, ενημερωθείτε για την κακοποίηση της γυναίκας στον αναπτυσσόμενο κόσμο και εμβαθύνετε σε μία εσωτερική αναζήτηση!

Η χοροθεραπεύτρια Ντορίνα Καλεχριανού μας είπε: » Η Σωματική Ψυχοθεραπεία Ραϊχικής κατεύθυνσης πρόκειται για ψυχοθεραπεία σε βάθος, επειδή συμπεριλαμβάνει το σώμα, φτάνει πολύ πιο γρήγορα στην ψυχή και ως διάγνωση και ως θεραπεία. Ως χορογράφος και σωματική ψυχοθεραπεύτρια στις ομάδες κάνω ένα συνδυασμό τέχνης και ψυχοθεραπείας».

Φέτος η είσοδος στο Φεστιβάλ θα είναι δωρεάν! Οι συμμετέχοντες μπορούν φεύγοντας να αφήσουν ένα συμβολικό ποσό. Το 50% των χρημάτων θα διατεθούν για τις κακοποιημένες γυναίκες σε Μη Kερδοσκοπική Oργάνωση.



Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου