Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ιδέες για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου




Αφιερωμένη στους ερωτευμένους είναι η 14 Φεβρουαρίου, καθώς είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Αν και η εποχή δεν προσφέρεται για πολλά έξοδα και πολυτελή δώρα, μπορούμε με λίγα χρήματα και πολλή φαντασία να κάνουμε μια όμορφη έκπληξη στον/στην αγαπημένο/η μας, που σίγουρα θα απολαύσει! Άλλωστε, όπως λένε, αυτό που μετράει είναι η κίνηση και όχι το δώρο...…

1. Τι θα λέγατε για ένα χειμωνιάτικο πικ νικ; Πάρτε ζεστές, χοντρές κουβέρτες, ένα μπουκάλι σαμπάνια, φράουλες, σοκολάτες και ό,τι άλλο σας αρέσει και απολαύστε το χειμωνιάτικο τοπίο…

2. 
Μαγειρέψτε μαζί το δείπνο του «Αγίου Βαλεντίνου». Φορέστε ποδιές, βάλτε μουσική και παίξτε στην κουζίνα σας σαν μικρά παιδιά, αλλά μην ξεχάσετε να έχετε κρύψει κάπου το επιδόρπιο για να κλείσει… γλυκά η βραδιά. 

3. Στολίστε το σπίτι και δημιουργείστε μια άκρως ερωτική ατμόσφαιρα. Ανάψτε κεριά, βάλτε την κατάλληλη μουσική και ευχηθείτε «Χρόνια Πολλά» στο ταίρι σας κάνοντάς του ένα χαλαρωτικό μασάζ.

4. Δραπετεύστε! Ειδικά αν έχετε παιδιά και ο ελεύθερος χρόνος που περνάτε μαζί είναι λιγοστός, φροντίστε να κρατήσουν τα παιδιά οι γονείς σας ή κάποιος έμπιστός σας, κλείστε τα κινητά, πάρτε το ταίρι σας και φύγετε μακριά! Αν θέλετε καθίστε και στο σπίτι, αλλά να μην το μάθει κανείς!

5. Γράψτε ένα ερωτικό γράμμα ή αν έχετε έμπνευση γράψτε ένα ερωτικό ποίημα. Μπορεί να σας φαίνεται παλιομοδίτικο ή υπερβολικά γλυκό, αλλά είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όλα επιτρέπονται!

6. Φτιάξτε ένα cd με ερωτικά τραγούδια και χορέψτε τα μαζί υπό το φως των κεριών.

7. Φτιάξτε για το ταίρι σας πρωινό και σερβίρετέ το στο κρεβάτι.

8. Γεμίστε την μπανιέρα, βάλτε μέσα αιθέρια έλαια, λίγα κεριά, απαλή μουσική και απολαύστε μαζί το μπάνιο σας.

9. Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε μαζί ταινίες, δείτε μια κλασική, ρομαντική ταινία εκείνο το βράδυ όπως το «Love Story», «Casablanca» κ.λπ.


10. Τα μικρά πράγματα είναι που κάνουν τη διαφορά, αλλά συχνά τα παραμελούμε. Ανακάλυψε μικρές λεπτομέρειες στην καθημερινότητα σας που σας ενώνουν. Για παράδειγμα, σας αρέσει ο ίδιος ερωτικός τραγουδιστής. Είναι ευκαιρία να βγείτε έξω μαζί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου